CE OFERIM

Acces la piese de schimb originale sau de producator si o echipa de service care pretuieste timpul Dvs. 

Reparatii pentru motoare DEUTZ ( pe teren sau in atelier ). Piese de schimb originale si de producator pentru utilaje agricole si de constructii. Echipa tanara de ingineri de service.

service-deva-expectations

AGRICULTURA

Reparatii pe teren sau reparatii capitale in atelier pentru motoare DEUTZ, SAME, PERKINS. Piese de schimb originale sau de producator. Prelucrari mecanice : extragere prezoane, honuiri cilindri, alezari biele, rectificari arbori cotiti. Diagnosticare si reparatie transmisii pentru tractoare si incarcatoare frontale / telescopice.

AFLA MAI MULTE

INDUSTRIAL

Piese de schimb si reparatii pentru motoare Perkins, Cummins, Detroit, Mercedes, Man, Doosan, Kubota, Yanmar si multe altele. Piese de schimb originale pentru echipamente de constructii. Reparatii de motoare , transmisii si instalatii hidraulice. Asiguram piese de schimb originale pentru Atlas, Hyundai, Kramer, Kubota, Terex, Liebherr, Hitachi, Kobelco, Case, Doosan, Deutz, Cummins, Perkins, ZF, Hamm Bomag, Atlas-Copco, Hatz, Bobcat, Avant, Merlo, Amman, Yanmar, JLG, Genie, Hamm, Komatsu, Terex, Fuchs si multe alte branduri de echipamente pentru constructii. Timp mediu de livrare de piese de schimb: 3 zile de la furnizor european.

AFLA MAI MULTE

HIDRAULICA

Pompe si motoare hidraulice : reparatii efectuate in ateliere specializate. Garantie. Asiguram livrare de componente pentru instalatii hidraulice Linde, Bosch-Rexroth, Poclain, Liebherr, Uchida, Kawasaki, Kayaba, Komatsu, Sauer-Danfoss. In principiu, putem repara aproape orice echipament nou sau utilizat: incarcatoare telescopice, stivuitoare, macarale, echipament de constructii, platforme si nacele ridicatoare, incarcatoare frontale, excavatoare si multe altele.

AFLA MAI MULTE